Робърт Патинсън разгневи с пушенето си майка на тийнейджърка

Британският актьор Робърт Патинсън си навлече гнева на майка на тийнейджърка, след като се опита да пуши в канадско заведение, пише вестник "National Enquirer". Звездата от „Здрач” вечерял с приятели в ресторант във Ванкувър,

2011-02-02 15:26:16
Робърт Патинсън разгневи с пушенето си майка на тийнейджърка
Британският актьор Робърт Патинсън си навлече гнева на майка на тийнейджърка, след като се опита да пуши в канадско заведение, пише вестник "National Enquirer".

Звездата от „Здрач” вечерял с приятели в ресторант във Ванкувър, когато решил да си запали една цигара.

Майка, която вечеряла в същото заведение в компанията на непълнолетната си дъщеря, обаче побесняла, щом подушила идващия от съседната маса дим. Тя се изправила, отишла до Патинсън, извадила цигара от устата му, хвърлила я на пода и най-демонстративно я стъпкала с крак.

„Нямаш право да пушиш тук! Не превръщай всички ни в пасивни пушачи! Много добре знам правата си. Можеш да пушиш само и единствено навън, при това на не по-малко от 6 метра от входа на ресторанта, идиот такъв!”, разкрещяла се жената.

За разлика от много други знаменитости обаче, Робърт Патинсън постъпил по най-възпитания възможен начин и вместо да се величае и да обяснява кой е, той най-културно се извинил за постъпката си на разгневената майка.

Тогава дъщеря й от съседната маса установила, че това е актьорът от „Здрач” и побързала да уведоми майка си. След като разбрала, жената посмекчила тона си и дори се извинила на Патинсън.

„Няма за какво да се извинявате. Вие сте абсолютно права. Наистина трябва да спра да пуша”, заявил пък 24-годишният актьор.

В крайна сметка Патинсън не запалил нито една цигара до края на престоя си в заведението и дори позирал за снимки с дъщерята на разгневената майка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия